Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας άνθρωπος το βράδυ της Τετάρτης εξαιτίας της…. Ζωής Κωνσταντόπουλου! Μπορεί η τελευταία να έχει αποχωρήσει από το Κοινοβούλιο, αλλά τα... "χουνέρια" της δεν έχουν τέλος, με υπαλλήλους της Βουλής να εξακολουθούν να την βρίσκουν μονίμως μπροστά τους.

zozi.jpg

Όλα ξεκίνησαν όταν υπάλληλοι του Κοινοβουλίου μετέβησαν στην οδό Μητροπόλεως με την εντολή να αδειάσουν ένα από τα γραφεία της πρώην προέδρου της Βουλής, προκειμένου αυτό να παραχωρηθεί βάσει του Κανονισμού και των γενικών ανακατατάξεων στον Γιάννη Πλακιωτάκη από τη ΝΔ.

Οι υπάλληλοι της Βουλής έμειναν με το στόμα ανοιχτό, όταν έφτασαν στην οδό Μητροπόλεως, καθώς είδαν έναν συνεργάτη της κας Κωνσταντοπούλου και έναν από τους αστυνομικούς της φύλαξης της να έχουν κάνει…. κατάληψη του επίμαχου γραφείου.

ti epitate.jpg

Για αρκετές ώρες, οι δύο πλευρές διεκδικούσαν το γραφείο της πρώην προέδρου της Βουλής, ώσπου κάποια στιγμή αργά το βράδυ της Τετάρτης ο συνεργάτης της κας Κωνσταντοπούλου υποχρεώθηκε να δώσει τέλος στην κατάληψη υπό την απειλή της μήνυσης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο φρουρός της πρώην πρόεδρου της Βουλής, υπέστη νευρικό κλονισμό μετά από τα πολλά «τι είπατε;» της κας Κωνσταντοπούλου και τα πιεστικά τηλεφωνήματα της, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401.

Συμπέρασμα: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου … βλάπτει σοβαρά την υγεία!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ