Η μέχρι τώρα πρόεδρος της νεολαίας ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου είναι η νέα εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, στη θέση της νέας υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μαρίνας Χρυσοβελώνη.

Η κα Παπαδοπούλου, η οποία γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά κατάγεται από το Καμποχώρι Ημαθίας, στην πρώτη δήλωση της ευχαρίστησε τον Πάνο Καμμένο.

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την εμπιστοσύνη του. Αναλαμβάνω αυτή τη θέση συναισθανόμενη το βάρος της ευθύνης σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζει η πατρίδα μας. Από εδώ και πέρα θα τα λέμε συχνά» είπε χαρακτηριστικά η 31χρονη εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, η οποία είναι απόφοιτος του Αρσακείου, με πολλά μεταπτυχιακά και τρεις ξένες γλώσσες!

Η κα Παπαδοπούλου- όπως όλες οι γυναίκες στην ηλικία της- αγαπά τη μόδα, τις βόλτες και τα ταξίδια. Στην σελίδα της στο facebook υπάρχουν εκατοντάδες φωτογραφίες της από όμορφες στιγμές της με φίλους, «συντρόφους» και συγγενείς σε γιορτές, πάρτι, παρελάσεις και άλλες εκδηλώσεις.

Η ίδια όπως φαίνεται από τα ντοκουμέντα, έχει αδυναμία στα κόκκινα κραγιόν, στις κοτσίδες και τα παντελόνια! Αγαπά την θάλασσα και τα τραπέζια με αγαπημένους ανθρώπους!

Η Αιγοκερίνα Μανταλένα Παπαδοπούλου είναι... πιστή στα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας, ακολουθώντας παράλληλα τις τάσεις της εποχής και της τεχνολογίας!

Δείτε το βιογραφικό της στο Word που ακολουθεί

παπαδοπουλου.docxπαπαδοπουλου.docx

Δείτε επάνω ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ