​Την δική του σκληρή απάντηση στους «εκβιαστές του σαλονιού», όπως τους χαρακτήρισε, έδωσε την Τετάρτη ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Αναφερόμενος στην υπόθεση με τον εκδότη και τους δημοσιογράφους που κατηγορούνται ως εκβιαστές, ο κ.Παππάς ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει πλέον χώρος για εκβιαστές».

«Δεν υπάρχουν μόνο οι εκβιαστές του υποκ��σμου. Υπάρχουν και αυτοί που νομίζουν ότι ζουν στα σαλόνια. Αλλά αυτά τα κατά φαντασίαν σαλόνια είναι ο βούρκος τους. Ας καταλάβουν ότι άλλαξαν τα πράγματα. Όσο νωρίτερα το καταλάβουν, τόσο το καλύτερο γι’ αυτούς», τόνισε ο κ.Παππάς .

Αναφερόμενος στις αποκαλύψεις με τους εκβιασμούς, ο κ.Παππάς επεσήμανε ότι «η αντιπολίτευση θυμάται τη μεταρρύθμιση μόνο όταν κυβερνά και είναι έτοιμη να κόψει μισθούς και συντάξεις», κάνοντας ειδική αναφορά στις τηλεοπτικές άδειες.

«Γιατί δεν θέλουμε να αδειοδοτηθούν τα κανάλια; Ποιοι είναι αυτοί που θα λειτουργούν με τα θαλασσοδάνεια εσαεί; Τολμάμε και γινόμαστε και τιμητές. Οι εκβιαστές, που τολμούν να εκβιάζουν και μητέρες μόνες με παιδιά, είχαν στο παρε��θόν και πολιτικές φτερούγες κάτω από τις οποίες ζεσταίνονταν. Δεν υπάρχει πλέον χώρος για τους εκβιαστές» τόνισε.

Ο υπουργός Επικρατείας δεσμεύθηκε πως όποιος από το διαδίκτυο θέλει πρόσβαση στην κρατική διαφήμιση, θα μπει στο μητρώο, για το οποίο συμφωνούν και οι Ενώσεις του διαδικτύου.

Αναφερόμενος στο προσφυγικό, ο κ.Παππάς δήλωσε πως «είναι περίεργο η κυβέρνηση να ακούει εγκώμια και συγχαρητήρια στο εξωτερικό, όλοι στην Ευρώπη να κατηγορούν άλλες χώρες και κυβερνήσεις, και εντός της χώρας η αντιπολίτευση να κατηγορεί μόνο την ελληνική κυβέρνηση».

«Θα πρέπει να εξαντλήσουμε την ευθύνη μας ως προς το πώς χειριζόμαστε το θέμα», υποστήριξε ο ίδιος.

Δείτε επίσης:

Αλεξιάδης για δημοσιογράφους-εκβιαστές: Δεν έχω καμία σχέση με τους κυρίους

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΩΤΙΑ για το κύκλωμα των εκβιαστών δημοσιογράφων-Ποια απείλησαν με bullying