​Τους σκληροπυρηνικούς αγρότες του Προμαχώνα που εκπροσωπούν 69 μπλόκα, θα συναντήσει αύριο Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας, στο Μέγαρο Μαξίμου στις 10.30 το πρωί.

Μιλώντας στο Voria.gr, ο εκπρόσωπος της Συντονιστικής στο μπλόκο των Μαλγάρων, Κώστας Ανεστίδης δήλωσε ότι στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό θα συμμετέχουν 17 αγρότες που εκπροσωπούν μεταξύ άλλων τα μπλόκα της Νίκαιας, των Μαλγαρών, του Προμαχώνα, της Δυτικής Μακεδονίας, της Κρήτης, της Στερεάς Ελλάδας και του Μεσολογγίου.

Ήδη, σε ένδειξη καλής θέλησης και εν όψει του ραντεβού που ορίστηκε για το Μέγα��ο Μαξίμου, άνοιξε το μπλόκο στο τελωνείο του Προμαχώνα στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

«Περνάνε όλα τα ιδιωτικής χρήσης οχήματα και τα λεωφορεία, αλλά και τα φορτηγά και οι νταλίκες», επεσήμανε στο ΑΜΠΕ το μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου, Ανέστης Κεμανετζόγλου, προσθέτοντας «ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που ήρθαν σήμερα στον Προμαχώνα από κάθε γωνία της χώρας».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο στο πλαίσιο παρόμοιας κίνησης καλής θέλησης, να ανοίξει και το μπλόκο στα Μάλγαρα.