"Πυκνώνουν" τα σύννεφα πάνω από την κυβέρνηση. Εκτός από την παραίτηση του υφυπουργού Μεταφορών Π.Σγουρίδη, μετά την δήλωση του πως «ο κ. Τσίπρας δεν είπε την αλήθεια στους αγρότες, όπως είχαν πράξει επίσης πριν από αυτόν οι κ.κ. Σαμαράς και Παπανδρέου» και τον χειρισμό του θέματος Σφακιανάκη, το φορολογικό είναι το μείζον ζήτημα που απασχολεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel και στην Μάρα Ζαχαρέα, η δημοσιογράφος Κάτια Μακρή, αφού υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση από τον Ιούλιο του 2015 μέχρι σήμερα έχει επιβάλλει 17 φόρους, υποστήριξε πως «η φοροκαταιγίδα δεν απέδωσε τίποτα, είτε γιατί κάποιοι πολίτες δεν μπορούν να πληρώσουν, είτε γιατί καταναλώνουν λιγότερο, είτε γιατί οι υπηρεσίες είναι ανίκανες, όπως ήταν και όλα τα προηγούμενα χρόνια».

Η κα Μακρή τόνισε ότι τα έσοδα από την έκτακτη εισφορά την έκαναν τελικά... μόνιμη, εκτίμησε ωστόσο ότι η υπερφολόγηση δεν οδηγεί πουθενά.

«Οι μισθωτοί μπορεί να μην έχουν την δύναμη των αγροτών, οι οποίοι με τα τρακτέρ κλείνουν τους δρόμους, έχουν όμως την δύναμη της ψήφου, και ήδη γυρίζουν την πλάτη στην κυβέρνηση, όπως το είδαμε στην δημοσκόπηση της Mrb» κατέληξε η κα Μακρή.

BINTEO STAR