​Άγριος καυγάς ξέσπασε σήμερα στη Βουλή κατά τη διάρκεια της απόρρητης συνεδρίασης της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας την οποία ενημέρωναν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος και επιτελείς των ενόπλων δυνάμεων.

Για μια ακόμα φορά, βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατάφεραν με αθλιότητες, απίστευτες βρισιές και προσβολές στο πρόσωπο του Κ. Καμμένου και των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων να κάνουν άνω κάτω τη συνεδρίαση, με αφορμή τις περιπολίες του ΝΑΤΟ.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που βιντεοσκοπούσαν με τα κινητά τους τη συνεδρίαση, άρχισαν σύμφωνα με πληροφορίες να αποκαλούν τον υπουργό προδότη και "Φιλιππινέζα των μεταναστών", ενώ επιδόθηκαν και σε ένα παραλήρημα χυδαιότητας εναντίον των προσφύγων.

Τα μέλη της επιτροπής ζήτησαν από τους βουλευτές να φύγουν από τη συνεδρίαση, όμως εκείνοι συνέχισαν με προκλητικό τρόπο και απίστευτες βρισιές να επιτίθενται στον υπουργό και στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων που ενημέρωναν για το προσφυγικό και άλλα θέματα.

FullSizeRender (003).jpg

Η κατάσταση έγινε ανεξέλεγκτη με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της επιτροπής να καλέσει τον φρούραρχο για να αποβάλει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής από την αίθουσα της Γερουσίας και σύμφωνα με το άρθρο 81 του κανονισμού, τους επιδόθηκε γραπτώς ψήφισμα για την αποβολή τους.