​Μπορεί πολλοί να είπαν πως με το που γεννήθηκε ο Γ. Βαρουφάκης, ο Θεός έσπασε το καλούπι, αλλά τελικά φαίνεται ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών δεν είναι… one of a kind που λένε και οι φίλοι του οι Αμερικανοί, αλλά έχει σωσία έναν κανονικό rock star!

4c112da56a92161b07f69d49fc2e3ca7.jpgassets_LARGE_t_420_54461045.jpg

Ο λόγος για τον Σέρβο τραγουδιστή, Γιόβαν Μάτιτς, ο οποίος μπορεί να μην έχει το ίδιο όνομα με τον δικό μας… rock star της πολιτικής, αλλά έχει την ίδια… χάρη.

jovan.jpg

Η ομοιότητα των δύο ανδρών είναι ανατριχιαστική, και σίγουρα κάποιος θα μπορούσε να υποθέσει ότι ο Μάτιτς είναι ο χαμένος δίδυμος αδελφός του Γιάνη Βαρουφάκη.

avatars-000028420093-lh9iuj-crop.jpg

Και δεν είναι μόνο το ξυρισμένο κεφάλι και τα χαρακτηριστικά του προσώπου που τους κάνει ίδιους, αλλά και το στυλ, καθώς όπως φαίνεται από φωτογραφίες του Μάτιτς που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο έχουν και οι δύο λατρεία για την εκκεντρικότητα ή όπως ευγενικά είχε πει το καλοκαίρι ο πρωθυπουργός, κακό γούστο στα ρούχα.

poukamiso_0.jpg

Έτσι, ο Γ. Βαρουφάκης έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στα πλουμιστά, πολύχρωμα και… ψυχεδελικά πουκάμισα, ο Γιόβαν Μάτιτς πάλι προτιμά τα… πρωτότυπα παντελόνια, με έντονα prints και λαχούρια.

Βέβαια ο Σέρβος τραγουδιστής μπορεί να είναι λίγο πιο εκκεντρικός καθώς προτιμά να βάφει τα νύχια του μαύρα και να κάνει έντονο μακιγιάζ στα μάτια, αλλά και οι δύο λατρεύουν να τραβούν την προσοχή των άλλων και να είναι το επίκεντρο της προσοχής.

var12.jpeg

Οι δυο τους μπορεί να μην έχουν καμία συγγένεια εξ αίματος, αλλά σίγουρα θα έκαναν πολύ καλή παρέα!