​Σφοδρή επίθεση εναντίον του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Π. Παυλόπουλου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης από τη συχνότητα των Παραπολιτικών 90,1, κατηγορώντας τον για αδράνεια την ώρα που η χώρα έπεφτε στον γκρεμό.

«Πού ήταν ο κ. Παυλόπουλος όταν η χώρα πτώχευε; Τι έκανε για να προλάβει το κακό;», αναρωτήθηκε ο κ. Λεβέντης, προσθέτοντας ότι για να γίνει αρεστός στρέφει τα πυρά του εναντίον των ξένων.

Επίσης, τον κατηγόρησε και για τη μονιμοποίηση χιλιάδων συμβασιούχων επί υπουργίας του, ενώ ζήτησε και την σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, ώστε να συζητηθούν το ασφαλιστικό και τα εργασιακά.

Τα βέλη του όμως έστρεψε και εναντίον της κυβέρνησης, την οποία δε δίστασε να χαρακτηρίσει «χούντα», αναφερόμενος στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, τονίζοντας πως παραβίασε το Σύνταγμα και «έκανε μια τρύπα στο νερό».

Τέλος, επανέλαβε για μία ακόμα φορά το αίτημά του για τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης και χαρακτήρισε συνεργάτες του Α. Τσίπρα και Κ. Μητσοτάκη «θερμοκέφαλους» που βάζουν εμπόδια στη συνεργασία των δύο κομμάτων.