Τους πολίτες να διώξουν την κυβέρνηση το συντομότερο ώστε να μπει μια τάξη στη χώρα κάλεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Σκάι.

«Τα κυβερνητικά μέτρα δεν θα αφήσουν τίποτα στον πρωτογενή τομέα. Εμείς προτείνουμε μείωση των κρατικών δαπανών για μείωση φόρων» τόνισε ο αντι��ρόεδρος της ΝΔ, τονίζοντας στη συνέχεια ότι έχουν ευθύνη και οι ψηφοφόροι για τη σημερινή εικόνα της χώρας.

«Η ψήφος είναι χειρότερη από την σφαίρα. Με τη σφαίρα σκοτώνεις το διπλανό σου, με τη ψήφο το μέλλον των παιδιών σου» είπε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Οι αγρότες ψήφιζαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Το 70% τους ψήφισαν κυβέρνηση, το 60% ψήφισε “όχι” στο δημοψήφισμα. Να καταλαβαίνουμε τι πρέπει να ψηφίζουμε όταν γίνονται εκλογές».

«Η κυβέρνηση χρέωσε τη χώρα με 15 δισεκ. ευρώ και τους ψηφίσατε. Ποιος θα πληρώσει το λογαριασμό ο Ευρωπαίος;» υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος απευθυνόμενος σε παραγωγούς που διαμαρτύρονται για τα κυβερνητικά μέτρα, είπε: «Ο αγρότης τους ψήφισε, κατέστρεψαν και χρέωσαν ��ην Ελλάδα και τώρα οι αγρότες βγαίνουν στους δρόμους».