​Το ενδεχόμενο εκλογών διέψευσε και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Π. Σκουρλέτης, μιλώντας στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου στον Real Fm.

«Δεν είναι στους σχεδιασμούς και στις προθέσεις της κυβέρνησης να πάμε ξανά σε εκλογές. Θα είναι η τέταρτη φορά μέσα σε έναν χρόνο. Είναι κάτι αρκετά τραβηγμένο, δεν καλύπτει καμία ανάγκη», είπε ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε:

«Από εκεί και πέρα τα προβλήματα είναι γνωστά και μεγάλα. Τυχαίνει όλα μαζί να είναι μπροστά μας. Το καθένα θα πρέπει να το δούμε ξεχωριστά».

Όπως τόνισε, «για το μεν ασφαλιστικό γίνονται ουσιαστικές βελτιώσεις που αφορούν μεγάλες κατηγορίες συμπολιτών μας, ιδιαίτερα αυτούς που είναι στον χώρο των ελεύθερων επαγγελματιών», ενώ αναφερόμενος στο αγροτι��ό σημείωσε:

«Για το αγροτικό θέλω να πω ότι εγώ αντιλαμβάνομαι, χωρίς να συμφωνώ, τις κινητοποιήσεις. Από ένα σημείο και έπειτα, πρέπει να καταλάβουμε κάτι: Η κινητοποίηση, για να είναι θετική, πρέπει να αφήνει κάποια περιθώρια να υπάρξει μία ορατή λύση, μία διέξοδος. Όταν απορρίπτεις τον διάλογο, τότε κινδυνεύεις να πάρεις τα χαρακτηριστικά μίας τυφλής πολιτικής αντιπαράθεσης, κάτι που δεν ευνοεί πρώτα από όλα τους ίδιους τους αγρότες».