​Φορτωμένο ήταν το σημερινό πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα, καθώς, όπως σας ενημέρωσε και παλαιότερη ανάρτηση το star.gr, ο Έλληνας Πρωθυπουργός βρίσκεται στο Ιράν.

Μαζί του είναι και η σύζυγος του Περιστέρα Μπαζιάνα η οποία φόρεσε και μαντήλα, σεβόμενη τις παραδόσεις της χώρας (δείτε εδώ περισσότερα).

Ωστόσο, το πρόγραμμα της Δευτέρας αναμένεται να είναι και αυτό φουλ αφού ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει προγραμματίσει πάρα πολλές συναντήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας

Ειδικότερα το πρωί θα γίνει επίσημη τελετ�� υποδοχής, παρουσία του Α’ Ιρανού Αντιπροέδρου, κ. Ε. Jahangiri. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει συνάντηση Αντιπροσωπειών, υπογραφή συμφωνιών, δηλώσεις στον Τύπο και γεύμα εργασίας προς τιμήν του Πρωθυπουργού.

Στις 13:30 ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τον πρώην Πρόεδρο, κ. Rafsanjani ενώ στις 14:30 με τον Πρόεδρο της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, κ. H. Rohani .

Μία ώρα αργότερα, στις 15:30 θα βρεθεί με τον Ανώτατο Ηγέτη της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, Ayotollah A. Khamenei ενώ στις 16:30 θα συνομιλήσει με τον Πρόεδρο του Ιρανικού Κοινοβουλίου, κ. A. Larijani.

Τελευταίο ραντεβού για τον Αλέξη Τσίπρα θα είναι αυτό στις 19:30 με τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, κ. Α. Shamkhani.