​«Η καταστροφική αυτή κυβέρνηση πρέπει να φύγει το ταχύτερο δυνατό», ξεκαθάρισε ο βουλευτής της ΝΔ, Μ. Βορίδης, μιλώντας στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου στον Real Fm.

Αναφερόμενος μάλιστα στα σενάρια των εκλογών, ο κ. Βορίδης είπε:

«Το αίτημα των εκλογών καταλήγει και φαιδρό όταν πριν από τέσσερις μήνες έχεις κάνει εκλογές. Βεβαίως να φύγει, αλλά επειδή αυτό δεν εξαρτάται από εμένα και στο τέλος - τέλος και το αίτημα των εκλογών είναι άνευ ιδιαιτέρας σημασίας καθώς δεν μπορεί να επιβληθεί, το ερώτημα είναι ένα: η κοινοβουλευτική πλειοψηφία αντέχει;».

«Σε ό,τι αφορά πάντως την αξιωματική αντιπολίτευση είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρέπει καθόλου να κοιτάνε από δω. Δεν υπάρχει περίπτωση όχι στήριξη να δώσουμε, όχι οικουμενική κυβέρνηση να κάνουμε, όχι να ψηφίσουμε ασφαλιστικά, αυτά είναι όλα εκτός συζητήσεων»», συνέχισε ο βουλευτής της ΝΔ και ερωτηθείς γιατί είναι διατεθειμένη να διατηρήσει τέτοια στάση η ΝΔ, απάντησε:

«Γιατί δεν μπορώ να εξοντώσω τους ελεύθερους επαγγελματίες για να κάνω το χατίρι του Κατρούγκαλου. Γιατί δεν μπορώ να εξοντώσω τους αγρότες κάνοντας το χατίρι του Κατρούγκαλου. Γιατί δεν μπορώ να μεταφέρω στην πλάτη των πολιτών τις συνέπειες της άφρονας πολιτικής ενός έτους του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορώ να συμπράξω σε αυτό».