«Καλώ τον πρωθυπουργό με τους 153 βουλευτές να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και να ψηφίσει τα νομοσχέδιά του. Αν έχει χάσει τη δεδηλωμένη να μας το πει» τόνισε η Φώφη Γεννηματά στα social media, με αφορμή τις σημερινές κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως ο κ. Τσίπρας «ήξερε τι έχει να αντιμετωπίσει και επέλεξε να πάει σε εκλογές διαμορφώνοντας μια κυβέρνηση οριακής πλειοψηφίας».

«Η κυβέρνηση έσπειρε ανέμους θερίζει θύελλες με το ασφαλιστικ�� Εξοντώνει κοινωνικές ομάδες μετατρέπει συντάξεις νέων ανθρώπων σε φιλοδώρημα. Είναι η απογοήτευση, οι χαμένες προσδοκίες που προκαλούν αυτή την οργή. Ένα κίνημα αποφασισμένων που θέλει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Είναι οι νέοι άνθρωποι, η νέα γενιά που πρωτοστατούν στις διαδηλώσεις απέναντι στην κυβέρνηση με θυμό και οργή» επισημαίνει η κα Γεννηματά.

«Η απομόνωση της κυβέρνησης είναι ολοφάνερη σήμερα με την κατακραυγή από συνταξιούχους, εργαζόμενους, αγρότες & κυρίως νέους. Η κυβέρνηση δυστυχώς με την πολιτική & την τακτική της απομονώνεται πολιτικά & κοινωνικά» σημειώνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, καλώντας την κυβέρνηση να αποσύρει τις προτάσεις της για το ασφαλιστικό.