Από αποδοκιμασίες σε αποδοκιμασίες πάνε οι βουλευτές της κυβέρνησης.

Το βράδυ της Κυριακής τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν αντιμέτωποι με αγανακτισμένους αγρότες που αποδοκίμασαν τόσο τους ίδιους όσο και την πολιτική της κυβέρνησης.

Το «επεισόδιο» έλαβε χώρα σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μάλεμε Χανίων όπου κεντρικός ομιλητής ήταν ο βουλευτής Λακωνίας και μέλος του τμήματος Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης, ο οποίος συνοδευόταν από τους βουλευτές Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνη Μπαλωμενάκη.

Κατά την έναρξη της ομιλίας του κ. Αραχωβίτη στην εκδήλωση με θέμα «Πρωτογενής Τομέας. Σημερινή πραγματικότητα και προοπτικές ανάπτυξης», οργισμένη ομάδα αγροτών εξαπέλυσε πυρά κατά των τριών βουλευτών.

«Δεν υπάρχει αγροτική πολιτική. Έχετε κάτι να πείτε να ακούσουμε;» φώναξε ένας αγρότης, με έναν άλλο να προειδοποιεί φωνάζοντας πως «θα γίνει μάχη».

Εκείνη τη στιγμή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκαν πυρ ομαδόν από φωνές και αποδοκιμασίες από σύσσωμη την ομάδα των αγροτών που καθόταν απέναντ�� τους.

«Εμείς δεν φάγαμε με τις παχιές αγελάδες όπως εσείς. Ακούς;» είπε στη συνέχεια έξω φρενών ένας από τους αγρότες στον κ. Αραχωβίτη.