​Για προσχεδιασμένα επεισόδια έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Φάμελλος, σχολιάζοντας στο Πρακτορείο 104,9 Fm τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα τόνισε ότι αυτό αποδεικνύεται και από την παρουσία «κεντρικών» πολιτικών και συνδικαλιστικών στελεχών από το χώρο της αντιπολίτευσης, οι οποίοι, όπως είπε, προκάλεσαν ένταση και αποχώρησαν, χωρίς να καταθέσουν προτάσεις.

Ο Σ. Φάμελλος κατήγγειλε ακόμα πως πριν από την εκδήλωση είχαν ειδοποιηθεί όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλήνιας εμβέλειας για να «καταγράψουν και να μεταδώσουν το θεατρικό σόου», όπως είπε.

Πρόσθεσε ακόμα πως αυτοί που αντιδρούσαν προσπάθησαν στην αρχή να ματαιώσουν της εκδήλωση και στη συνέχεια χωρίς να ακούσουν τις τοποθετήσεις, έκαναν ερωτήσεις και αποχώρησαν, προκαλώντας ένταση.

«Δεν ήταν απλά προσχεδιασμένο, είχε ανακοινωθεί στα μπλόκα ότι θα γίνει παρέμβαση από ντουντούκες. Το ξέραμε, μας είχαν ενημερώσει από το προηγούμενο βράδυ και μένα προσωπικά με πήραν τηλέφωνο. Ειλικρινά αναρωτιέμαι για ποιο λόγο κινητοποιείται κάποιος, όταν δεν θέλει να κάνει διάλογο για τα αιτήματά του», είπε.

Επανέλαβε τέλος, ότι στις προθέσεις της κυβέρνησης, όσον αφορά στο ασφαλιστικό είναι να υπάρξει σύνταξη για τους αγρότες, ίδια με τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες, ενώ για το φορολογικό είπε ότι μέσα στα τρία χρόνια παράτασης που δόθηκε θα πρέπει να σχεδιαστεί εκ νέου.