​Εγκληματική ενέργεια χαρακτήρισε ο Αλέκος Φλαμπουράτης την «βροχή» από μολότοφ που έριξαν άγνωστοι στο σπίτι του, στα Εξάρχεια. Μάλιστα, εκτός από τις υλικές ζημιές στο οίκημα και δύο αυτοκίνητα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας αστυνομικός κινδύνευσε να καεί!

«Δεν φοβάμαι!», διεμήνυσε ο υπουργός Επικρατείας το μεσημέρι του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια γεύματος που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς τιμήν του διπλωματικού σώματος, όταν δημοσιογράφοι ��ον ρώτησαν για το περιστατικό.

300116103707_7934.jpg

Παράλληλα, ο κ. Φλαμπουράρης έκανε λόγο για «εγκληματική ενέργεια», ενώ, όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύει να φύγει από το συγκεκριμένο σπίτι, μιας και αυτή ήταν η δεύτερη φορά που έγινε στόχος, απάντησε «ούτε καν το συζητάω. Αυτό είναι το σπίτι μου κι αν έφευγα, αυτό θα συνιστούσε υποχώρηση»!

Οι εικόνες από το σημείο είναι ενδεικτικές για το μέγεθος της επίθεσης. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, δύο αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ ζημιές προκλήθη��αν και σε σπίτι που βρίσκεται δίπλα σε εκείνο του υπουργού.

2457109 (1) (1024x777).jpg

Τα πολιτικά κόμματα καταδίκασαν το περιστατικό, ωστόσο, προκλήθηκε αντιπαράθεση μεταξύ της κυβερνητικής εκπροσώπου και του εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, με την Όλγα Γεροβασίλη να αξιώνει από τον Γιώργο Κουμουτσάκο να ζητήσει συγγνώμη από τον υπουργό κι εκείνον να της απαντά πως η ανακοίνωσή του ήταν καταδικαστική και να την καλεί να την ξαναδιαβάσει.