Άφησε τον Αλέξη Τσίπρα και έπιασε τον Νίκο Φίλη η Ζωή Κωνσταντοπούλου…

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής άφησε βαριά υπονοούμενα για τον υπουργό Παιδείας για την περίοδο που ήταν διευθυντής στην εφημερίδα «Αυγή».

«Ο Ν. Φίλης αναφέρθηκε, λέει, στην ανιδιοτέλεια των τριών ιεραρχών. Ώρα απολογισμού για τους πακτωλούς που διαχειρίστηκε ως διευθυντής της Αυγής» έγραψε στο Twitter η κα Κωνσταντοπούλου για τον πρώην "σύντροφο" του ΣΥΡΙΖΑ.

zoi.jpg

Είχε προηγηθεί μήνυμα του υπουργού Παιδείας, με αφορμή την εορτή των τριών Ιεραρχών «Και οι τρεις Ιεράρχες, ο Μέγας Βασίλειος περισσότερο από όλους, είχαν τεράστιο φιλανθρωπικό έργο. Έδωσαν αγώνες υπέρ των φτωχών και των αδυνάτων. Ο καινός άνθρωπος του Ευαγγελίου ήταν για αυτούς απερίφραστα ο φιλάλληλος άνθρωπος, ο άνθρωπος της έμπρακτης και έμπονης αγάπης για τον αναγκεμένο συνάνθρωπο. Δεν διαχώρισαν ποτέ την πίστη στο Θεό από την έγνοια για τον φτωχό και τον ξένο. Οι τρεις Ιεράρχες ωστόσο προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα εν προκειμένω: δίδαξαν (και έκαναν οι ίδιοι πράξη στη ζωή τους) ότι όποιος νοιάζεται τους φτωχούς δεν μπορεί να είναι ο ίδιος σωρευτής πλούτου. Ο φιλόπτωχος πρέπει να επιλέγει την πτωχεία και για τον εαυτό του, αρκούμενος στα χρειαζούμενα για τη ζωή, χωρίς περιττές πολυτέλειες» είχε δηλώσει ο κ.Φίλης, προκαλ��ντας την αντίδραση της κας Κωνσταντοπούλου.

Μετά από αυτό, δεν αποκλείεται να το ρίξει στα... μακαρόνια ο υπουργός!