​Άναψαν τα αίματα σήμερα στη Βουλή, ανάμεσα στο βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Β. Κεγκέρογλου και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Φάμελλο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Κεγκέρογλου αποκάλεσε μέσα στη Βουλή τον κ. Φάμελλο «γλείφτη». Εκείνος του ζήτησε να βγούνε έξω να λογαριαστούν και τότε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ζήτησε την προστασία του προεδρείου.

«Ζήτησα το λόγο επί προσωπικού επειδή ο κ. Φάμελλος ήρθε και με απείλησε ότι “τώρα που θα βγούμε έξω θα σου δείξω εγώ”, παρουσία συναδέλφων, τραμπουκίζοντας, δείχνοντας τον πραγματικό του εαυτό. Παρακαλώ απειλές στην αίθουσα αυτή από βουλευτές που σέβονται την ελεύθερη έκφραση δεν είναι αποδεκτές», είπε ο κ. Κεγκέρογλου και συνέχισε:

«Ο κυβερνητικός υποτελής βουλευτής σε ό,τι λέει η κυβέρνηση, άσχετα αν είναι με παραβίαση κανόνων, είναι πολιτικότατος χαρακτηρισμός, είναι κυβερνητικός υποτελής».

Φυσικά, ο κ. Φάμελλος δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση Κεγκέρογλου και είπε:

«Με άθλιο τρόπο ο κ. Κεγκέρογλου με είπε γλείφτη. Tου είπα να βγούμε να μου εξηγήσει ποιος είναι γλείφτης, διότι θα επαναφέρω το θέμα στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής. Παρακαλώ κ. πρόεδρε να με προστατέψετε γιατί το είπε και είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά. Απαιτώ να αποσυρθεί. Δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα με τον κ. Κεγκέρογλου δι��τι δεν τιμά το ρόλο του βουλευτή».

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης συνέχιζε να του φωνάζει πως είναι «υποτελής» και τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από λίγο, με τον Δ. Κρεμαστινό να προσπαθεί να σβήσει τη… φωτιά.