​Μια διαφορετική συνέντευξη έδωσε o πρώην υφυπουργός Αθλητισμού και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Λιάνης, ο οποίος αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με 1.500 ευρώ το μήνα.

«Είχα στηριχτεί στις δύο μου συντάξεις για να περνάω καλά σήμερα… Δεν πήρα ποτέ βουλευτική σύνταξη 4400 ευρώ, αφού λόγω μνημονίου κατέβηκε στα 1800 ευρώ και εξαιτίας του ότι εργάζομαι σε έντυπο,παίρνω 950 ευρώ σύνταξη και δημοσιογραφικά παίρνω 650 ευρώ! Αν είναι δυνατόν να ζήσει κανεί�� με 1500 ευρώ, με την ζωή που έχω, με το χρέος στην εφορία, με το ενοίκιο του σπιτιού…. δεν θα ζούσα» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υφυπουργός και γνωστός δημοσιογράφος, αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι δεν μπορεί γκρινιάξει, καθώς βλέπει πως στην κοινωνία γίνεται μια σφαγή .

«Τα δικά μου προβλήματα είναι ένας κόκκος άμμου μπροστά στα προβλήματα που έχει ο κόσμος» τόνισε ο κ.Λιάνης, μιλώντας στην εκπομπή "Καλημερούδια".

Αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις, ο ίδιος πάντως δήλωσε ότι εξακολουθεί να είναι ΠΑΣΟΚ, ενώ αποκάλυψε ότι ο μόνος άνθρωπος που του τηλεφώνησε, όταν παραιτήθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χαριλάου Τρικούπη ήταν ο Αλέξης Τσίπρας

«Όταν παραιτήθηκα ο μοναδικός άνθρωπος που μου τηλεφώνησε ήταν ο Αλέξης Τσίπρας και προς τιμήν του δεν με πήρε τηλέφωνο για να πάω στον ΣΥΡΙΖΑ. Μου τηλεφώνησε για μου τονώσει το ηθικό για την "γενναία", όπως είπε πράξη, που έκανα», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Λιάνης.

ΒΙΝΤΕΟ MEGA