Για «λυσσαλέες αντιδράσεις» κατά της κυβέρνησης από συμφέροντα «που παίζουν τα ρέστα τους» κάνει λόγο η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Ένα χρόνο από την ιστορική απόφαση του ελληνικού λαού να αναθέσει στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ τις τύχες της χώρας και μετά την ανανέωση της εντολής τον περασμένο Σεπτέμβριο, τα κατεστημένα συμφέροντα και οι πολιτικοί εκπρόσωποί τους "παίζουν τα ρέστα τους" εναντίον της κυβέρνησης. Ως μοχλό χρησιμοποιούν τις - αναμενόμενες και φυσιολογικές ως ένα βαθμό - αντιδράσεις για το ασφαλιστικό και τα ζητήματα των αγροτών» τονίζει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

«Το μόνο που τους "καίει" είναι να διατηρήσουν τα χαριστικά προνόμιά τους» προσθέτει η ίδια και καταλήγει λέγοντας πως «ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται όμως ότι οι ψεύτικες κορώνες των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ιδίως εκείνων που εμφορούνται από ακραία νεοφιλελεύθερες θέσεις, όπως η σημερινή ΝΔ και το ανερμάτιστο ιδεολογικά Ποτάμι, κρύβουν ακόμη χειρότερες και πολύ πιο επώδυνες επιλογές για τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους και τις περισσότερο ευάλωτες κοινωνικές τάξεις».