Στο «κόκκινο» βρίσκονται οι σχέσεις κυβέρνησης και αγροτών, όπως δείχνει η διάσταση επιδημίας που έχουν λάβει οι φραστικές επιθέσεις σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από αγρότες που διαμαρτύρονται για τα σχεδιαζόμενα μέτρα της κυβέρνησης.

Μετά την «επίσκεψη» στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ.Παραστατίδη από αγρότες στο Κιλκίς, αλλά και το προ ημερών επεισόδιο στην Καστοριά εις βάρος των βουλευτών του Ολυμπίας Τελιγιορίδου και Μίμη Δημητριάδη, ένα νέο επεισόδιο βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά ήταν ο βουλευτής Λάρισας ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος (μοναδικός αγρότης βουλευτής και κάποτε αγροτοσυνδικαλιστής των μπλόκων και ο ίδιος) που θέλησε να επισκεφθεί χθες το μπλόκο της Νίκαιας, για να ακούσει τα «εξ αμάξης» από τους μέχρι πρότινος συναδέλφους του.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr και δείχνει το σχετικό βίντεο, τον περικύκλωσαν δεκάδες αγρότες, ενώ ένας από αυτούς (με την συνεπικουρία και άλλων) καταφέρθηκε προσωπικά εναντίον του σε έντονος ύφος και με εκφράσεις όπως: «Θυμάσαι τι μας έλεγες και τι κάνατε;», «δεν ντρέπεσαι να είσαι εδώ;» , «παραιτήσου!» , «δεν έχεις κανένα δικαίωμα να είσαι εδώ, το δικαίωμα το έχουν οι αγρότες», «να κάνετε αυτά που λέγατε, φύγε!», « ψήφισες τις κατασχέσεις» και «σου άρεσ�� η καρέκλα»!

Κάποια στιγμή μάλιστα άρχισαν να ανεβαίνουν επικίνδυνα οι τόνοι, καθώς ο βουλευτής θέλησε να απαντήσει και ο ίδιος σε έντονο ύφος, με αποτέλεσμα να απειληθεί προς στιγμήν και συμπλοκή του με τον διαμαρτυρόμενο αγρότη! Τελικά, για να αποφευχθούν τα χειρότερα, ο κ. Παπαδόπουλος αποχώρησε, υπό τις έντονες αποδοκιμασίες των συγκεντρωμ��νων.

​​​​​​​​​