​Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την στάση τους στο ασφαλιστικό και το φορολογικό των αγροτών εξαπέλυσε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κάλεσε τα δύο κόμματα να «αποφεύγουν τους λεονταρισμούς γιατί μπορεί να εκτεθούν».

Όπως ανέφερε, «σχεδόν ένα χρόνο από την πτώση της συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου, τα στελέχη της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ που υπηρέτησαν πιστά τις πιο σκληρές μνημονιακές πολιτικές, ενώ μερικοί εξ’ αυτών υπήρξαν βασιλικότεροι του βασιλέως, σήμερα εναντιώνονται σε οποιαδήποτε προσπάθεια αντιμετώπισης των πολύ σοβαρών ζητημάτων όπως είναι το ασφαλιστικό, ή τα ζητήματα των αγροτών, μέσα από τον αναγκαίο κοινωνικό διάλογο».

«Το εντυπωσιακό όμως είναι, ότι ενώ ακόμη αναμένουμε από τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ να κ��ταθέσουν τις δικές τους προτάσεις και να λειτουργήσουν ως υπεύθυνα κόμματα, που βάζουν το εθνικό συμφέρον πάνω από το στενό κομματικό, δυστυχώς περιορίζονται στο ρόλο του τιμητή και το μόνο που δείχνουν να τους “καίει” είναι να ξαναγυρίσουν στα γνώριμα σε αυτούς “λημέρια της εξουσίας”», πρόσθεσε.

«Αυταπατώνται αν πιστεύουν ότι με τις δήθεν ηρωικές κορώνες και τους λεονταρισμούς θα μείνουν στο απυρόβλητο. Όχι μόνο γιατί δεν είναι δυνατόν να ξεχαστούν οι εγκληματικές πολιτικές τους, αλλά γιατί ο ελληνικός λαός είναι πλέον υποψιασμένος», κατέληξε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.