​Μια συνάντηση με ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας...

Ο Αντώνης Σαμαράς, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Ευάγγελος Βενιζέλος γευμάτισαν παρεούλα σε ένα από τα εστιατόρια του ξενοδοχείου, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται τι συζητούν τα κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Αυτόπτης μάρτυρας που ήταν μια ανάσα από τους πολιτικούς, αποκάλυψε στο Star, ότι αρχικά στο τραπέζι ήταν η κα Κεφαλογιάννη και ο κ.Βενιζέλος και λίγο αργότερα προσήλθε ο κ.Σαμαράς.

Το διάστημα που ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν μόνος στο τραπέζι με την κα Κεφαλογιάνννη, συζήτησαν θέματα θεσμών και διαφάνειας της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής, στην οποία είναι και οι δύο μέλη.

Όταν στο τραπέζι κάθισε ο κ.Σαμαράς, στο "μενού" - κάπου ��εταξύ κρασιού και ορεκτικού- προστέθηκε το σημαντικό χαρτοφυλάκιο που έχει αναλάβει η κα Κεφαλογιάννη στο τομέα Παραγωγής και Εμπορίου. Ο πρώην πρωθυπουργός και η πρώην υπουργός ανέλυσαν θέματα που αφορούν την ανάπτυξη, τις υποδομές, την ενέργεια,τον τουρισμό, την ναυτιλία και την αγροτική ανάπτυξη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα τρία κορυφαία στελέχη της Συγγρού και της Χαριλάου Τρικούπη συζητούσαν μεταξύ τους για πάνω από μισή ώρα σε πολύ καλό κλίμα. Όπως καταλαβαίνετε, τα αδιάκριτα βλέμματα και οι εν δυνάμει ωτακουστές ήταν πολλοί!!

Κάποιοι παρευρισκόμενοι πάντως δεν κρατήθηκαν, τους πλησίασαν και τους ρώτησαν τι «μαγειρεύουν», με έναν μάλιστα να σχολιάζει με χιούμορ στο Star πως ο πρώην πρωθυπουργός και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ... διεκδικούσαν την πιο επιτυχημένη υπουργό της προηγούμενης κυβέρνησης.

Το σίγουρο είναι ότι ο κ.Σαμαράς, η κα Κεφαλογιάννη και ο κ.Βενιζέλος δεν συζητούσαν για τις εξελίξεις στη ΝΔ, ούτε για τις διεργασίες στην κεντροαριστερά!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα τρία κορυφαία στελέχη κουβέντιασαν αναλυτικά για την πορεία της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, καθώς τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζει σειρά προβλημάτων, με πολλούς βουλευτές της Κουμουνδούρου να είναι μουδιασμένοι, εξαιτίας των πιέσεων των δανειστών και των κινητοποιήσεων μετά τη "θύελλα" για το ασφαλιστικό.