Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ο κ.Τσίπρας αργά ή γρήγορα θα φύγει, οι μέρες τους είναι μετρημένες, γιατί κορόιδεψαν τους ψηφοφόρους τους», τόνισε ο κ.Γεωργιάδης μιλώντας στον Focus fm, συμπληρώνοντας πως «ποτέ δεν υπήρχε άλλος δρόμος εκτός από αυτόν, των μεταρρυθμίσεων».

«Το παλιό συνασπίστηκε γύρω από τον κ.Τσίπρα, ήταν η τελευταία απόπειρα του παλιού να αντισταθεί» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε «Μην εκπλαγείτε αν η κοινοβουλευτική ομάδα ψηφίσει ό,τι ζητήσει η τρόικα, ακόμη και μειώσεις στις συντάξεις. Η δυνατότητα των Συριζαίων να ψηφίζουν τα πάντα για να κρατήσουν τις καρέκλες τους, είναι απέραντη».

«Δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση με τη ΝΔ κυβέρνηση να επιβληθούν αυτοί οι φόροι και εισφορές. Είναι η λάθος διαδρομή, να παίρνεις το 70% του εισοδήματος του ελεύθερου επαγγελματία. Είναι σαν... να του λες κάτσε στον καναπέ και μη δουλεύεις ή δούλεψε με μαύρο χρήμα» σχολίασε ο κ.Γεωργιάδης, ενώ για το θέμα των αγροτών είπε πως «δεν μπορούν να πληρώσουν, αυτά που τους ζητούνται», συμπληρώνοντας πως «ο ξεσηκωμός τους δικαιολογείται και εξαιτίας της κοροϊδίας από την κυβέρνηση».

«Αυτό είναι το λάθος μνημόνιο, δεν είμαι αντιμνημονιακός, αλλά η Ευρώπη έκανε το λάθος συμβιβασμό με τον Τσίπρα: ζήτησαν να ανταλλάξουν τις μεταρρυθμίσεις με φόρους», πρόσθεσε.