​Οι δύο «σκόπελοι» της κυβέρνησης, το ασφαλιστικό και το φορολογικό των αγροτών βρέθηκαν στο επίκεντρο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Channel με την Μάρα Ζαχαρέα.

Την ώρα που ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βλέπει κορυφαίους εκπροσώπους των δανειστών στο Νταβός και στην Ελλάδα πραγματοποιούν κινητοποιήσεις πολλές κατηγορίες εργαζόμενων και επαγγελματιών, στον ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί αναβρασμός για τα νομοσχέδια που θα πρέπει να περάσουν από την Βουλή, όπως απαιτεί το τρίτο μνημόνιο.

Σύμφωνα με την Κάτια Μακρή, «ειδικά οι αγροτικές κινητοποιήσεις επιταχύνουν τα πράγματα και φέρνουν πάρα πολύ μεγάλη αναστάτωση στην κυβέρνηση και μεγάλη αναταραχή στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ».

Όπως σχολίασε η γνωστή δημοσιογράφος, «οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πιέζονται πάρα πολύ, πιέζονται από τους αγρότες στην περιφέρεια και από τους ελεύθερους επαγγελματίες στα αστικά κέντρα. Πιέζονται και από φαινόμενα μεγαλύτερης έντασης σε βάρος υπουργών. Είδαμε την Τετάρτη τον κ.Αποστόλου, είδαμε την επίθεση στο γραφείο της συζύγου του υφυπουργού Κ��ινωνικών Ασφαλίσεων του κ.Πετρόπουλου».

«Αυτά δεν είναι καλά δείγματα… Και αυτά τα έχουμε ξαναζήσει, όταν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν στους δρόμους. Το τελευταίο πράγμα που θέλουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι να βρεθούν στην ίδια κατάσταση, να μην μπορούν δηλαδή να πάνε στην πλατεία του χωριού τους» πρόσθεσε η κα Μακρή, υπενθυμίζοντας ότι η κυβερνητική πλειοψηφία αποτελείται μόνο από 153 βουλευτές.

Με το ΔΝΤ από την μια πλευρά να πιέζει τον Αλέξη Τσίπρα για σκληρότερο ασφαλιστικό και για περισσότερες μεταρρυθμίσεις και τον λαό να είναι στους δρόμους από την άλλη πλευρά, φουντώνει, όπως είπε η κα Μακρή, η συζήτηση για το «ποιες πρωτοβουλίες θα αναλάβει ο πρωθυπουργός για να το μαζέψει όλο αυτό».

BINTEO STAR

Δείτε επίσης:

Πάνω από μια ώρα μίλαγαν Τσίπρας και Λαγκάρντ –Τι ζήτησε το ΔΝΤ από τον πρωθυπουργό-ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καρέ καρέ η αντίδραση του Τσίπρα μόλις άκουσε τον Σόιμπλε να τον "αποκαλεί" ηλίθιο-ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ