​Δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα για τα στελέχη της κυβέρνησης. Την ώρα που ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου είναι εγκλωβισμένος στο κτίριο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Κομοτηνή από αγανακτισμένους αγρότες, ανησυχία μεγάλη προκάλεσαν άγνωστοι και στον υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Αναστάσιο Πετρόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, μια ομάδα αγνώστων "επισκέφτηκε" το απόγευμα της Τετάρτης το γραφείο της συζύγου του κ.Πετρόπουλου στα Εξάρχεια και τα έκανε γυαλιά καρφιά.

Ήταν πέντε παρά το απόγευμα, όταν 10-15 άγνωστοι εισέβαλαν στο γραφείο της δικηγόρου στην οδό Μπουμπουλίνας 9-11 στον τρίτο όροφο και προκάλεσαν φθορές.

Την ώρα της επίθεσης η σύζυγος του κ.Πετρόπουλου και οι συνεργάτες της ήταν μέσα στο γραφείο, ευτυχώς όμως για εκείνους κανείς τους δεν έπαθε το παραμικρό, με το «χτύπημα» να μοιάζει... προειδοποιητικό.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση.

Γεροβασίλη: Tέτοια φαινόμενα χουλιγκανισμού δεν θα γίνουν ανεκτά

Η κυβέρνηση καταδίκασε την επίθεση στο δικηγορικό γραφείο της συζύγου του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ.Πετρόπουλου.

Με δήλωση της η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, τόνισε ότι «τέτοια φαινόμενα χουλιγκανισμού, στην πράξη αντιτίθενται στην προσπάθεια της κυβέρνησης να θωρακίσει τα ασφαλιστικά δικαιώματα και αποσκοπούν στην πρόκληση κλίματος αποσταθεροποίησης. Δεν πρόκειται να εμποδίσουν τον κοινωνικό διάλογο της κυβέρνησης με τους θεσμικούς φορείς που βρίσκεται σε εξέλιξη. Μόν�� αποτροπιασμό προκαλούν στην κοινωνία και δεν θα γίνουν ανεκτά από την Πολιτεία».