Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά, συναντήθηκε με την βασίλισσα της Ισπανίας, Λετίσια, στο πλαίσιο των εγκαινίων της 36ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού FITUR που πραγματοποιείται στην Μαδρίτη της Ισπανίας, όπου η Ελλάδα και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού με περίπτερο.

Και οι δύο κυρίες ήταν υπέρκομψες! Φορού��αν μαύρα κοστούμια, ήταν απαλά μακιγιαρισμένες και είχαν σχεδόν το… ίδιο κούρεμα, μακρύ καρέ. Μόνη διαφορά τους κάποιοι πόντοι, αφού η κα Κουντουρά είναι πανύψηλη! Χαμογελαστές πόζαραν στον φωτογραφικό φακό, και το ντοκουμέντο αμέσως ανέβηκε στα social media!

elena-koudoura.jpg

Η Βασίλισσα της Ισπανίας ευχαρίστησε την Ελλάδα για την παρουσία της στην έκθεση, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την εμβάθυνση των τουριστικών σχέσεων των δύο χωρών και ευχήθηκε στην κα Κουντουρά, η Ελλάδα να έχει μία επιτυχημένη τουριστική σεζόν το 2016.

Η κα Κουντουρά στην Μαδρίτη θα έχει σημαντικές επαφές με Tour Operators και εκπροσώπους της ισπανικής και της διεθνούς αγοράς τουρισμού. Κατά την επίσκεψή της στην Ισπανία, η Υπουργός θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε ξένα ΜΜΕ, προβάλλοντας την Ελλάδα στην ισπανική αγορά.