«Άστραψε και βρόντηξε» ο Πέτρος Τατσόπουλος (μέλος του Ποταμιού σήμερα αλλά πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ) εναντίον του γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για τους διορισμούς της μητέρας του, του αδελφού του και της φίλης του στο Δημόσιο.

Μιλώντας στον Σκάι για το βίντεο κλιπ με τον Ιάσονα Σχινά Παπαδόπουλο, ράπερ αλλά και Γραμματέα της Νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος (που οι απαντήσει�� του για τους διορισμούς μετακλητών που πραναφέρθηκαν προκάλεσαν σάλο), ισχυρίστηκε ότι «πρόκειται για ένα αριστούργημα μαλ@@@@@ αυτός που κάνει τον αντικαθεστωτικό, βγάζοντας τον παππού του τον αντάρτη σημαία, προκειμένου να διοριστεί ο ίδιος και οι οικείοι του ως μετακλητοί υπάλληλοι»!

Ο κ. Τατσόπουλος σχολίασε και το περιβάλλον του πρωθυπουργού, μιλώντας για «γλύφτες» και «μαλ@@@@» που τον κολακεύουν, αντί να τον προστατεύουν.
«Ο Τσίπρας δεν φοράει γραβάτα σαν άνθρωπος που επιλέγει να μην φοράει γραβάτα. Φαίνεται σαν να μην φοράει γραβάτα από αλτσχάιμερ, σαν να το έχει ξεχάσει. Αυτόν τον άνθρωπο που έτυχε να τον γνωρίσω, τον Τσίπρα, γιατί δεν τον προστατεύουν;» διε��ωτήθηκε.

Πρόσθεσε ακόμα για τον ίδιο ζήτημα: «Γιατί δεν τον προστατεύουν από τα αγγλικά του που θα έπρεπε να είναι κρατικό μυστικό επτασφράγιστο και όχι να μας τα μοστράρει; Γιατί δεν τον προστατεύουν από τις ενδυματολογικές του συνήθειες; Γιατί δεν τον προστατεύουν από τον εαυτό του; Γιατί; Τόσο πολύ τον έχουν ανάγκη; Να τον κολακέψουν επειδή χωρίς αυτόν δεν θα τους ήξερε ούτε ο θυρωρός τους;».
Προέτρεψε μάλιστα τον πρωθυπουργό «να πει σε αυτούς τους μαλ…ες που τον κολακεύουν να σταματήσουν να τον κολακεύουν, να του πουν την αλήθεια. Ότι δεν ξέρει αγγλικά, ότι δεν ξέρει να ντύνεται, να του πουν δύο-τρεις αλήθειες που τις βλέπει όλος ο κόσμος, εκτός από τον… γυμνό β��σιλιά».

Έκανε λόγο ακόμα για «μικροαστούς υποκριτές» και για «μια γενιά καλομαθημένη με την κακή έννοια», από τον Γραμματέα μέχρι και τον πρωθυπουργό.

​​