«Θα ψηφίσουμε για το ΕΣΡ μόνο αν δεσμευτεί η κυβέρνηση ότι όλα τα κανάλια που λειτουργούν επί 30 χρόνια θα συνεχίσουν να λειτουργούν» διαμηνύει ο Βασίλης Λεβέντης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Με ανακοίνωση της για το θέμα της συγκρότησης του ΕΣΡ, η Ένωση Κεντρώων τονίζει πως ο κ. Παππάς είχε δηλώσει τις προηγούμενες ημέρες ότι θα δώσει 4 άδειες πανελλαδικής εμβέλειας και υπογραμμίζει: «Στην ουσία αυτό σημαίνει ότι θα έκλεινε κανάλια με τριαντάχρονη λειτουργίαόπως λόγου χάρη το ΣΚΑΪ, το ΕΨΙΛΟΝ, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, το ΑLPHA και ίσως και άλλα ακόμη αφού ακούγονται το όνομα της κ. Αγγελοπούλου ή ακόμη και κάποιων Τούρκων που ενδιαφέρονται. Στην συνεδρίαση ο κ. Παππάς υπανεχώρησε και είπε οτι τις άδειες δεν θα τις δώσει ο ίδιος αλλά η Βουλή. Στην Βουλή όμως κάνει ό,τι θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Καμμένος».

«Λυπούμαστε», συνεχίζει η ανακοίνωση, «αλλά μετά από αυτήν την εξέλιξη ήταν αδύνατον η Ένωση Κεντρώων να ψηφίσει το ΕΣΡ του κ. Βούτση γιατί η συγκρότηση του και μόνο θα έδινε το δικαίωμα στον Υπουργό να καρατομήσει κανάλια».