​Η «βροχή» διορισμών «ημετέρων» από την πλευρά της κυβέρνησης προκαλεί δυσαρέσκεια στους δανειστές.

Κοινοτική πηγή αποκάλυψε στον ανταποκριτή του Star στις Βρυξέλλες, Θ.Αθανασίου πως «με αυτά που κάνουμε ούτε στις αγορές θα βγούμε, ούτε επενδυτές θα έρθουν, ούτε εμπιστοσύνη με την τρόικα και τους Θεσμούς θα φτιάξουμε στο μέλλον».

Σύμφωνα με τις ίδιες ��ληροφορίες, κάποιοι από τους εταίρους έχουν εξοργιστεί για το γεγονός ότι κάποια στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης εξαναγκάζονται σε οικειοθελή παραίτηση.

«Η τρόικα θα κοιτάξει ποιοι είναι οι κανόνες και ποια είναι η μέθοδος που χρησιμοποιεί η ελληνική κυβέρνηση για τους διορισμούς όχι μόνο στις χαμηλές,αλλά και στις υψηλές θέσεις, ειδικά στις τράπεζες, τις εταιρείες μεταφορών και τα νοσοκομεία. Η τρόικα θα δει ποιος είναι ο νόμος, θα δει την δικλίδα ασφαλείας που υπάρχει και θα πράξει ανάλογα» τόνισε ο κ.Αθανασίου.

Από την πλευρά της, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Star Channel Μάρα Ζαχαρέα σχολίασε πως «η λέξη που δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε είναι η αξιοκρατία, για να μην φεύγουν συνεχώς απογοητευμένοι οι αξιόλογοι νέοι μας για δουλειά στο εξωτερικό».

Δείτε επίσης:

Ο Γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ απαντά για τους διορισμούς της μάνας και της αδελφής του

Δεύτερη φορά Αριστερά, αλλά το βόλεμα πάντα βόλεμα