Συνέντευξη στην «Real News» έσωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εκθείασε τις ικανότητες του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφερόμενος στις εξελίξεις που θα σηματοδοτήσει η εκλογή του στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

«Το πολιτικό τέλος του κ. Καμμένου είναι κοντά» εκτιμά ο βουλευτής της Ν.Δ, προσθέτοντας πως με την ανασύνταξη της παράταξης θα επιστρέψουν οι ψηφοφόροι που πήγαν στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Παράλληλα, τόνισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποδείξει ότι «είναι ενωτικός και ότι θέλει τη σύνθεση και όχι τη διαίρεση», συμπληρώνοντας πως «έχει δημιουργήσει την ελπίδα ότι κά��ι καλό θα γίνει σε αυτή τη χώρα».

Στη συνέχεια, χαρακτηρίζει τον νέο πρόεδρο της Ν.Δ«αντι-Τσίπρα», υποστηρίζοντας πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας άνθρωπος με εξαιρετικές σπουδές, που ο κ. Τσίπρας δεν έχει, μιλάει πολλές γλώσσες, που ο κ. Τσίπρας δε μιλάει, με σπουδαία εργασιακή εμπειρεία, που ο κ. Τσίπρας δεν έχει, με κατάρτιση, που ο κ. Τσίπρας δεν έχει, με διεθνείς επαφές, που ο κ. Τσίπρας δεν έχει».

Ακόμα ο Άδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε την άποψη πως «όσο παραμένει η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα στην εξουσία, τόσο μεγαλύτερη ζημιά συμβαίνει στη χώρα», επισημαίνοντας πως «στο μέλλον η ΝΔ θα ψηφίζει νομοσχέδια με τα οποία είναι ιδεολογικά σύμφωνη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει συναίνεση στον κ. Τσίπρα, αλλά συναίνεση στη χώρα».

Τέλος, αναφερόμενος στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, λέει όλο νόημα πως «έχει και ρόλο και μέλλον στην παράταξη» χαρακτηρίζοντας τον Κώστα Καραμανλή «ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα» της ΝΔ.