​"Πόλεμος" ανακοινώσεων μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες με αφορμή το Ασφαλιστικό. Την ώρα λοιπόν που χιλιάδες Έλληνες βγαίνουν στους δρόμους αντιδρώντας στα σχέδια της κυβέρνησης για το συνταξιοδοτικό και τις εισφορές, Μαξίμου και ΝΔ εξαπολύουν εκατέρωθεν πυρά.

«Οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο ψέμα και λάσπη»

«Οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο ψέμα και λάσπη», τονίζει η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας σε σχόλια κύκλων του Μεγάρου Μαξίμου.

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη. Αντιλαμβανόμαστε ότι η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη και τα αποτελέσματα των πρώτων δημοσκοπήσεων που δίνουν σαφές προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία ενόχλησαν πολλούς και φόβισαν ακόμη περισσότερους. Οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο ψέμα και λάσπη. Συνιστούμε μέτρο στους συκοφάντες του Μεγάρου Μαξίμου», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αυτοί που γονάτισαν τον κόσμο, υπόσχονται ευημερία στους πολίτες»

Είχε προηγηθεί σκληρή ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου.

«Αυτοί που γονάτισαν τον τόπο, αυτοί που δεν πρόλαβαν να απολύσουν 15.000 ανθρώπους και να εξαφανίσουν τις επικουρικές συντάξεις, με χοντρά ψέματα υπόσχονται σήμερα ευημερία στους πολίτες από ένα τηλεφωνικό κέντρο Siemens αξίας 120.000 ευρώ που έλαβαν ως δώρο. Αλλά κανείς σε αυτό τον τόπο δεν είναι χθεσινός» τόνιζαν συνεργάτες του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.