Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και διευθυντικό στέλεχος τράπεζας που κατηγορείται ότι πήρε μίζα από επιχειρηματία.

Ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος αρνήθηκε ότι απαίτησε 100.000 ευρώ από τον επιχειρηματία για να τον βοηθήσει με το ΕΣΠΑ καθώς και ότι είχε πάρει «φακελάκια» 13.000 ευρώ σε 3 δόσεις.

Υποστήριξε ότι του έστησε σκευωρία ο επιχειρηματίας για να έχει ευνοϊκή μεταχείριση στη συνέχεια διότι είχε εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις.

Όσον αφορά τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα συνολικής αξίας 3.000 ευρώ που βρέθηκαν πάνω του, ο κ. Ζαφειρόπουλος ισχυρίστηκε ότι ήταν η αμοιβή της συζύγου του που είναι φοροτεχνικός και είχε αναλάβει τα οικονομικά του εν λόγω επιχειρηματία.

«Νομίζω ότι ήδη έχει αρχίσει και αποδεικνύεται η αθωότητά μου. Μετά από όσα έγιναν όλοι έχουμε καταλάβει περί τίνος πρόκειται και στην πορεία θα έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε όλες τις λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράστασή σας» δήλωσε ο ίδιος.

«Θα τα αναλύσουμε τα στοιχεία όλα, ένα προς ένα, με συνεντεύξεις. Είναι προφανέστατη σκευωρία» κατέληξε ο κ. Ζαφειρόπουλος.

ααφειρ.png