Επιβεβαιώθηκε σήμερα με την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, το σχόλιο Τσίπρα στην εκλογή του και τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, ότι η εκλογή του νέου αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, άναψε «φωτιές» στο πολιτικό σκηνικό συνολικά.
Όπως σχολίασε η Κάτια Μακρή, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα, η διαγραφή Γρηγοράκου από το ΠΑΣΟΚ είναι η πρώτη ένδειξη για επιπτώσεις και στον χώρο της Κεντροαριστεράς από την εκλογή Μητσοτάκη. «Η πρώτη αντίδραση ήταν ή διαγραφή, τον αποχαιρέτισαν και του είπαν να πάει όπου θέλει» ανέφερε η Κάτια Μακρή για το ζήτημα.

Όπως πρ��σθεσε, η κίνηση της κ. Γεννηματά οφείλεται στο ότι ήθελε να σταματήσει εγκαίρως τη συζήτηση για τις διαρροές προς τη ΝΔ, που προκάλεσε ηττοπάθεια, αλλά και να κόψει την διάθεση σε όσους είχαν σκοπό να μιμηθούν τον κ. Γρηγοράκο.
«Όλοι όμως θα αναγκαστούν να κάνουν κινήσεις, δεν υπάρχει ένας παίκτης στο παιχνίδι, μόνο ο κ. Τσίπρας, υπάρχουν δύο παίκτες και όλα δείχνουν ότι μεταξύ τους θα υπάρξει σκληρό ροκ και οποιοσδήποτε ανάμεσά τους μπορεί να συνθλιβεί» τόνισε η Κάτια Μακρή, στη συζήτησή της με την Μάρα Ζαχαρέα.
Όπως κατέληξε στο πολιτικό της σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, αυτό που αμφισβητείται είναι το αν πρέπει να χρησιμοποιούν μεταξύ τους τόσο υψηλούς τόνους, ειδικά «όταν μπαίνουμε στους μήνες της κόλασης».

​​​