«Αλήθειες με την Ζήνα» είπε το μεσημέρι της Πέμπτης βουρκωμένος ο Βασίλης Λεβέντης…

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων παραδέχτηκε ότι συγκινείται όταν ακούει να μιλούν για εκείνον αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ εξομολογήθηκε ότι αγάπησε έντονα την γυναίκα του και το παιδί που εκείνη είχε αποκτήσει από άλλον άνδρα. «Το πήρα από δύο χρονών… Εγώ το μεγάλωσα» αποκάλυψε.

Αναφερόμενος στ��ς προσπάθειες που κατέβαλε για δεκαετίες, ώστε να μπει στην Βουλή, ο κ.Λεβέντης υποστήριξε ότι από τον Σεπτέμβριο ζει πολύ έντονες στιγμές, ενώ αποκάλυψε ότι ο κόσμος πάντα τον βοηθούσε στην οικονομική ενίσχυση του κόμματος του. «Η νεολαία μας έφερε στην Βουλή» είπε.

Ο ίδιος χαρακτήρισε τον εαυτό του «ευαίσθητο και άνθρωπο χαμηλών τόνων».

Στην εκπομπή της κας Ζήνας Κουτσελίνη αποκαλύφθηκε επίσης ότι ο κύριος Λεβέντης όταν ήταν παιδί διάβαζε πολύ, ενώ όταν τον ενοχλούσαν τα άλλα παιδιά της γειτονιάς, εκείνος τους... πέταγε νερό για να φύγουν! Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων όταν πήγαινε στο δημοτικό, έκανε μαθήματα πολιτικής αγωγής στα γειτονάκια του και διοργάνωνε… εκλογές!

Κληθείς να μιλήσει για την οικογένεια του, ο κ.Λεβέντης λύγισε... «Έχω άλλα τρία αδέρφια. Ο πατέρας μου δούλευε και η μητέρα μου ασχολιόταν με τα παιδιά. Λιτή ζωή κάναμε, δεν ήταν και πολύ πλούσιοι για να γίνονται όλα τα χατίρια των παιδιών...Οι Γερμανοί είχαν βάλει φωτιά και είχαν καταστρέψει την περιουσία της οικογένειας μου μέσα σε μια νύχτα. Και έτσι από την Μεσσήνη (τόπος καταγωγής του), η μητέρα μου προτίμησε να αφήσουμε τις επιχειρήσεις και να πάμε στον Πειραιά για να σπουδάσουν τα παιδιά. Ήταν γυναίκα που έβρισκε χρόνο για την εκκλησία και τις φιλανθρωπίες», είπε βουρκωμένος.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του, μιλώντας για την μητέρα του.

«Κάθε φορά μετά τις εκλογές, όταν αποτυγχάναμε, ήταν λίγο στενοχωρημένη η μητέρα μου...Αφού περνάγανε 2-3 μέρες έλεγε δεν ξέρει ο κόσμος, όταν καταλάβει ποιος είσαι θα σε εμπιστευτεί (σσ ο κόσμος). Έβρισκε την δύναμη και μου έδινε κουράγιο» είπε με σπασμένη φωνή.

ΒΙΝΤΕΟ STAR