​Σήμερα θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση του νέου προέδρου της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη με τον εσωκομματικό του αντίπαλο, Ε. Μεϊμαράκη.

Οι δύο άνδρες θα βρεθούν face to face στις 17:30 το απόγευμα στη Βουλή, όπως συμφώνησαν μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.

Υπό τον Μητσοτάκη συνεδριάζει η ΚΟ της ΝΔ

Εν τω μεταξύ, το μεσημέρι της Πέμπτης στις 14:00 συνεδριάζει υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής.

Στην συνεδρίαση θα γίνει εκλογή του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, καθώς και των αναπληρωτών του. Για αναπληρωτές του γραμματέα της ΚΟ προτείνονται οι βουλευτές: Κώστας Βλάσης (Αρκαδίας), Στέργιος Γιαννάκης (Πρέβεζας), Αθανάσιος Καββαδάς (Λευκάδας), Ανδρέας Κατσανιώτης (Αχαΐας) κ��ι Χρήστος Μπουκώρος (Μαγνησίας).

Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, όπως μεταδώσαμε την Τετάρτη στο star.gr, ορίστηκαν από τον κ. Μητσοτάκη ο Νίκος Δένδιας, ο Γιάννης Βρούτσης και η Νίκη Κεραμέως.

Έκπληξη αποτέλεσε η τοποθέτηση στη θέση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, του «καραμανλικού» βουλευτή Β’ Αθηνών Γιώργου Κουμουτσάκου.

Αναβαθμισμένο ρόλο θα έχει ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης που θα είναι ο σύνδεσμος του κόμματος με την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνει αναπληρωτής γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής.

Αναμένεται να δούμε αν τελικά θα οριστούν αντιπρόεδροι. Ακούγονται τα ονόματα πάντως των κ.κ Γεωργιάδη και Χατζηδάκη.

BINTEO STAR LIVE U