Συνεχίσθηκαν σήμερα, για δεύτερη συνεχή ημέρα, οι αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης στην διακοπή εργασιών στις Σκουριές που ανακοίνωσε η Ελντοράντο Γκολντ.

Μεταξύ άλλων, οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης δήλωσαν:
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Δ.): «Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω τι θα πει ο κ. Τσίπρας στους ξένους επενδυτές που θα δει στο Νταβός την ερχόμενη εβδομάδα, με τις Σκουριές κλειστές…».

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ) : «Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από σκουριασμένες αντιλήψεις. Έχει άμεση ανάγκη από ανάπτυξη, ιδιωτικές επενδύσεις, θέσεις εργασίες».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (Γ.Γ. ΚΚΕ, στη συνέντευξή του στον ΒΗΜΑ FM): «Όχι, να μην κλείσουν, εμείς δεν θέλουμε κανένα εργοστάσιο να κλείσει. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα, ούτε λύνει το ζήτημα αυτό το πρόβλημα που λένε δήθεν για το περιβάλλον».
ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ (ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΟΤΑΜΙΟΥ): «Ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να πάψει να κρύβεται και θα πρέπει να αποφασίσει. Ο ένας δρόμος είναι οι δουλειές, ο άλλος είναι τα δανεικά. Τρίτος δρόμος δεν υπάρχει».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ): «Ή να μας εξηγήσει η Κυβέρνηση το σκεπτικό της ή να επιτρέψει τη συνέχιση της επένδυσης…».

​​