​Οι εξελίξεις, που προκάλεσε στα κόμματα της αντιπολίτευσης η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, βρέθηκαν στο επίκεντρο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Channel με την Μάρα Ζαχαρέα.

Με τις ανακοινώσεις του για τα πρόσωπα που θα αναλάβουν θέσεις κλειδιά στη ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα ενότητας, καθώς κάποιοι εξ αυτών είχαν στηρίξει την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ενώ παράλληλα δημιούργησε ντόμινο εξελίξεων στο ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ.

Σύμφωνα με την Κάτια Μακρή, «η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης πιέζονται πάρα πολύ, γιατί δημιουργείται ένα νέο δίπολο: ο κύριος Μητσοτάκης από την μια πλευρά και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από την άλλη πλευρά».

Η δημοσιογράφος σχολίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel και στην Μάρα Ζαχαρέα, πως «η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βάζει διαχωριστικές γραμμές και θα επιχειρήσει τις επόμενες μέρες να κάνει πολλές κινήσεις και καλέσματα προς όλο τον χώρο της κεντροαριστεράς. Θα επιχειρήσει να δει παλιά και νέα πρόσωπα που κινούνταν και κινούνται σε αυτό τον χώρο και να οριοθετήσει ένα κόμμα του κέντρου -απέναντι στον έναν και στον άλλο».

Όσο για το ΠΟΤΑΜΙ, όπως είπε η κα Μακρή «ο κ.Σταύρος Θεοδωράκης δεν έχει την πολυτέλεια να κάνει ανοίγματα, είναι πολύ μικρά τα ποσοστά του, γι' αυτό και συμβιβάζεται με την ιδέα να ξεκινήσει έναν διάλογο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

«Στο βάθος και οι δύο αρχη��οί (σσ Γεννηματα, Θεοδωράκης) ξέρουν ότι υπάρχουν στελέχη τους που φλερτάρουν με την ιδέα να συνομιλήσουν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και γιατί όχι ... κάποιοι να μετακινηθούν και εκλογικά» κατέληξε η κα Μακρή.

ΒΙΝΤΕΟ STAR