​Μια αποκάλυψη… βόμβα έκανε σήμερα ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Γ. Πλακιωτάκης, λέγοντας πως η ΝΔ κινδύνευσε με διάσπαση και διάλυση το βράδυ της ακύρωσης των εσωκομματικών εκλογών στις 22 Νοεμβρίου.

«Υπήρξαν οριακές στιγμές», παραδέχθηκε ο κ. Πλακιωτάκης, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1» και σημείωσε πως είναι στο χέρι του Κ. Μητσοτάκη να συνθέσει τις διαφορετι��ές φωνές που υπάρχουν στο κόμμα και να πετύχει την ανασυγκρότησή του.

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, επανέλαβε πως το κόμμα δεν δέχεται καμία μείωση στις συντάξεις, άφησε όμως ένα παράθυρο για στήριξη κάποιων άρθρων στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση, μετά από συζήτηση από τα αρμόδια όργανα.

Όσο για το ρόλο του Κ. Καραμανλή, τόνισε πως «ήταν και παραμένει εγγυητής για την ενότητα της παράταξης», ενώ πρόσθεσε πως «σύντομα με οργανωτική ανασυγκρότηση θα είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την τύχη της χώρας».

Τέλος, αναφορικά με το ιδεολογικό στίγμα του κόμματος, ο κ. Πλακιωτάκης είπε ότι σημαία της ΝΔ παραμένει ο κοινωνικός φιλελευθερισμός, όπως διατυπώθηκε από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.