Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνη�� από τα Χανιά.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα είναι μόνο ο αρχηγός της Κεντροδεξιάς, αλλά και ο “βοηθός” και το “δεξί” χέρι του Αλέξη Τσίπρα για να εφαρμόσει πλήρως και με συνέπεια, χωρίς καμία χαλάρωση, το τρίτο μνημόνιο λεηλασίας και διάλυσης της κοινωνίας» είπε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας.

Ο κ. Λαφαζάνης έδειξε ενοχλημένος από την αναφορά του νέου προέδρου της ΝΔ περί λαϊκισμού. «Πρώτη κουβέντα του Κυριάκου Μητσοτάκη, αμέσως μετά την εκλογή του, ήταν ότι πρέπει να τελειώνουμε με τον “λαϊκισμό”. Κάτι που σημαίνει να μπει τέρμα σε όποια λαϊκά δικαιώματα και εργασιακές κατακτήσεις έχουν απομείνει».

Ο κ. Λαφαζάνης επιτέθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας ότι είναι «ο αναξιόπιστος και μεταλλαγμένος νεομνημονιακός πρωθυπουργός και ο Μητσοτάκης ο μνημονιακός και νεοφιλελεύθερος “από “κούνια και με τη “βούλα” αρχηγός της “συμπολιτευόμενης” αξιωματικής αντιπολίτευσης».

«Ο Τσίπρας στην πρωθυπουργία και ο Μητσοτάκης στην αρχηγία της Ν.Δ. είναι το δίδυμο, που εάν δεν εμποδιστεί, θα ολοκληρώσει την μνημονιακή καταστροφή της χώρας» κατέληξε.