​Μπορεί πριν από μερικούς μήνες ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου να διέψευδε οργισμένος δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παίρνει διαζύγιο από την επί 26 χρόνια σύζυγό του Άντα, όμως οι φήμες άρχισαν και πάλι να οργιάζουν, υποστηρίζοντας πως ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και η σύζυγός του έχουν αποφασίσει να πάρουν πλέον χωριστούς δρόμους.

220415101000_0401.jpg

Οι κακές γλώσσες λένε πως η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού έγινε το Πάσχα του 2015 και από τότε οι δυο τους έχουν κάνει χωριστές εμφανίσεις.

giwrgos-anta-papandreou.jpg

Μάλιστα το ζευγάρι σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, φέρεται να πέρασε χώρια και τις μέρες των γιορτών, ενώ κάνουν λόγο ότι ο Γ. Παπανδρέου έχει ήδη γυρίσει σελίδα στη ζωή του και πλέον έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο άλλης γυναίκας.

x_3.jpg

Κι ενώ τα αστικά κουτσομπολιά λένε πως ο Γ. Παπανδρέου διατηρεί δεσμό με την προσωπική του γυμνάστρια, Άρτεμις Παπακωνσταντοπούλου, σήμερα, η Σάσα Σταμάτη μέσα από το Πρωινό τα διέψευσε, λέγοντας πως σύμφωνα με το δικό της ρεπορτάζ ο Γ. Παπανδρέου δεν έχει δεσμό με τη γυμνάστρια, αλλά με άλλη γυναίκα.

αρχείο λήψης.jpg

Στο σημείο αυτό μάλιστα παρενέβη και ο Γ. Λιάγκας, κάνοντας πιπεράτες αποκαλύψεις για το νέο πρόσωπο στη ζωή του πρώην πρωθυπουργού λέγοντας χαρακτηριστικά:

ImageGen.jpg
«Τα έχει με μία πάρα πολύ ωραία. Μου έχουν πει ότι αν δεις αυτήν που βγαίνει τώρα ο Γιώργος θα πάθεις σοκ! Θα σου πέσει το σαγόνι»!

Μάλιστα πρόσθεσε ότι άνθρωποι από το περιβάλλον του κ. Παπανδρέου, του είπαν πως ο λόγος που δεν κατέβηκε στις εκλογές ήταν ότι είναι πολύ ερωτευμένος και δεν τον ενδιαφέρει τώρα η πολιτική.

icemax_620_4f051d3c4233ec5d0a2eb6af6bd7e764.jpg

Πάντως, όπως είπε η Σ. Σταμάτη, θέμα διαζυγίου ανάμεσα στον Γ. Παπανδρέου και την Άντα δεν τίθεται, αφού σύμφωνα με το περιβάλλον τους και οι δύο θεωρούν ότι δεν είναι απαραίτητο.