Κατά την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε εκατοντάδες συνεντεύξεις. Μια από αυτές που ξεχώρισαν ήταν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου (Tatianalive) τον Οκτώβριο του 2015, όπου ο νέος πρόεδρος της ΝΔ είχε μιλήσει για τον γάμο του με την Μαρέβα Γκραμπόφσκι και πως τον έσωσε μετά από ένα μεγάλο διάστημα χωρισμού.

«Περάσαμε μια μεγάλη δυσκολία με την Μαρέβα. Βρεθήκαμε χώρια για πέντε χρόνια, δεν είχαμε πάρει όμως διαζύγιο. Είχαμε πάντα καλή σχέση. Τελικά όμως και οι δύο με τον τρόπο μας θέλαμε να κοιτάξουμε μπροστά και να βρεθούμε πάλι μαζί. Υπήρχε συναίσθημα. Αν υπάρχει βαθιά αγάπη και εκτίμηση, ο χρόνος κάνει θαύματα. Είμαστε τώρα πιο καλά από ποτέ. Ξαναείδαμε τι είναι σημαντικό και καταλάβαμε ο ένας καλύτερα τον άλλο. Οι δύο μας και τα τρία παιδιά έχουμε μια όμορφη ισορροπία. Ας πούμε ότι πέρασε η σχέση μας σε μια άλλη φάση» είχε πει μεταξύ άλλων για την γυναίκα του και τα όσα συνέβησαν μαζί της τα τελευταία χρόνια. (Χρόνος ΒΙΝΤΕΟ στο 07:00)

«Σε ότι κάνω πρώτη προτεραιότητα για μένα είναι η οικογένεια. Τα παιδιά μου και η οικογενειακή μας ηρεμία είναι πάνω από όλα» είχε δηλώσει στην ίδια συνέντευξη.

Δείτε επίσης: