​Αισιοδοξία επικρατεί στα κεντρικά γραφεία των δύο υποψήφιων προέδρων της Νέας Δημοκρατίας. Με το που έκλεισαν οι κάλπες, οι διαρροές από τα στρατόπεδα των κκ Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Κυριάκου Μητσοτάκη για τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα έδιναν και έπαιρναν, με τους δύο υποψήφιους να ελπίζουν πως αύριο Δευτέρα θα καθίσουν στην προεδρική καρέκλα.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σαραντάκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel, μέχρι τις 20:10 ο κ.Μεϊμαράκης δεν είχε πάει στο γραφείο του, ωστόσο πλήθος κόσμου είχε πλημμυρίσει τον χώρο. Στελέχη της ΝΔ, βουλευτές και πολιτευτές επισκέφτηκαν αργά το απόγευμα της Κυριακής στο γραφείο του υποψήφιου προέδρου, εκτιμώντας ότι ο κ.Μεϊμαράκης θα είναι ο νικητής αυτής της εκλογικής μάχης.

Αγωνία και μεγάλη αισιοδοξία επικρατούν και στο γραφείο του κ.Μητσοτάκη, ο οποίος βρισκόταν στις 20:00 το βράδυ στο πολιτικό του κέντρο στο Παγκράτι.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel, στο γραφείο του κ.Μητσοτάκη υπάρχουν ξένοι και Έλληνες δημοσιογράφοι, προκειμένου να καταγράψουν την ιστορική βραδιά για την γαλάζια παράταξη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι συνεργάτες των δύο υποψηφίων προέδρων συγκεντρώνουν αποτελέσματα από όλη την Ελλάδα με την ελπίδα τα τελικά ποσοστά να είναι υπέρ τους.

ΒΙΝΤΕΟ STAR