​Το μεσημέρι της Κυριακής, περίπου στις 14:00, κατευθύνθηκε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο παλιό δημαρχείο του Υμμητού για να ψηφίσει. Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. χαμογελαστός και ευδιάθετος δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους που ήταν εκεί.

2442074.jpg
Ωστόσο, νωρίτερα κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο μεγαλύτερο εκλογικό κέντρο του κόμματος στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) δήλωσε: «είμαι αισιόδοξος ότι η ΝΔ θα βαδίσει θετικά από αύριο με όποιον πρόεδρο και αν εκλεγεί. Δεν μας χωρίζει τίποτα. Πολλά μας ενώνουν».

2442079.jpg
Ο κύριος Μεϊμαράκης απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις είπε πως στην περίπτωση που εκείνος είναι απόψε ο νικητής, θα αλλάξουν οι οργανωτικές δομές του κόμματος.

2442081.jpg
«Ανανέωση με αξιοκρατία και δημοκρατικές διαδικασίες γιατί αλλιώς θα είναι ευνοιοκρατία και παρεϊστικο», συνέχισε ενώ σημείωσε πως η χρονική διάρκεια της προεκλογικής περιόδου θα έπρεπε να είναι μικρότερη.

«Σε μια περίοδο με πολλά, κρίσιμα, προβλήματα για τους πολίτες ήταν πολυτέλεια εμείς να ασχολούμαστε με τα εσωκομματικά», είπε συγκεκριμένα επισημαίνοντας ωστόσο ότι η ΝΔ θεσμικά άσκησε το ρόλο της με ομοφωνίες σε όλα τα βασικά ζητήματα.

2442082.jpg
Πρόσθεσε επιπλέον πως ήταν φυσικό που υπήρξαν και εντάσεις αλλά θεωρεί πως ήταν μια πολιτισμένη προεκλογική περίοδος με εξαίρεση τις ημέρες μετά την 22α Νοεμβρίου όταν, όπως είπε, ένα τεχνικό ζήτημα πολιτικοποιήθηκε.

«Συνεχίσαμε με πολιτικές απόψεις και εκτιμήσεις και σήμερα οι πολίτες θα επιλέξουν ποιος θα είναι αυτός που θα οδηγήσει τη ΝΔ στη νίκη», συμπλήρωσε.

2442084.jpg

Μητσοτάκης: «Την Δευτέρα η Νέα Δημοκρατία θα είναι ανανεωμένη»

Μαζί με τον μεγάλο του γιο έφτασε το πρωί της Κυριακής, λίγο πριν τις 11:00, σε εκλογικό κέντρο της Κηφισιάς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να ψηφίσει.

υγοθι.jpg
Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. αφού ψήφισε ευχαρίστησε τους Νεοδημοκράτες «που προσέρχ��νται και σήμερα μαζικά να ψηφίσουν. Η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά, χωρίς καμία καθυστέρηση», τόνισε και ζήτησε από όσους δεν έχουν πάει ακόμα να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, να το κάνουν.

ηγκξ.jpg
«Την Δευτέρα η Νέα Δημοκρατία δεν θα είναι μόνο ενωμένη, θα είναι και ανανεωμένη. Η νέα μεγάλη κεντροδεξιά θα προτάξει σχέδιο εξόδου από την κρίση» κατέληξε.

ξθκλ.jpg
Μάλιστα, βγαίνοντας από το εκλογικό κέντρο την προσοχή του τράβηξε ένα μικρό αγοράκι το οποίο είχε αγκαλιά η μητέρα του. Ο κύρι��ς Μητσοτάκης, πλησίασε το παιδί, του μίλησε και φεύγοντας του έδωσε και το χέρι.

ηξ.jpgγη.jpg