​Σκληρή επίθεση εναντίον του Α. Τσίπρα, αλλά και του Κ. Μητσοτάκη εξαπέλυσε την Πέμπτη ο Β. Μεϊμαράκης, μιλώντας στο Ε!

«Τον κ. Τσίπρα τον συμπαθώ αλλά μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Μπορεί να κάνει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τρελαίνομαι από την χαρά μου να ακούω μαρξιστή – λενινιστή να μιλάει για ιδιωτικοποιήσεις και δεν πιστεύω στα αυτιά μου όταν μου μιλάει για αύξηση φόρων», είπε.

Όσον αφορά στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, επανέλαβε πως δεν μετέχει σε μάχη γενεών, αλλά σε μάχη ιδεών και τόνισε:

«Όταν λένε ότι εγώ είμαι γέρ��ς και έμπειρος, αυτοί αποδέχονται ότι είναι παιδιά και άπειροι. Αυτοί έκαναν πρώτοι τον διαχωρισμό».

Ο Β. Μεϊμαράκης δεν μάσησε όμως τα λόγια του ούτε και για τον αντίπαλό του Κ. Μητσοτάκη για τον οποίο είπε:

«Θεωρώ προσβολή στην ιστορία του κόμματος, από τον κύριο Μητσοτάκη, τον γιο του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος έχει πάρει τις υπογραφές όλων των γενικών διευθυντών από το ’74 μέχρι σήμερα, να λέει ότι το κόμμα ήταν πάντα έτσι. Αν όλοι αυτοί και εμείς δεν είχαμε καμία προσφορά στο κόμμα, τότε τι τις ήθελε τις υπογραφές τους»;

Όσο για τη δήλωση του Α. Τζιτζικώστα για τον δεύτερο γύρο των εκλογών είπε όλο νόημα:

«Ο πρόεδρος της διοικούσας Θεσσαλονίκης έκανε δήλωση δημόσια υπέρ μου, ο κ. Ζαγοράκης το ίδιο. Εγώ κοιτάζω τον απλό κόσμο και τον απλό ψηφοφόρο. Τα πρόσωπα λέγε- λέγε, στο τέλος την ψωνίζουμε. Αν δεν έχουμε την ποιότητα και τις εμπειρίες και την ηλικία είναι εύκολο να την ψωνίσουμε σήμερα. Η πολιτική όπως ασκείται σήμερα δημιουργεί πολλά ψώνια. Και καλό είναι να το προσέξουν αυτό οι πολίτες».

Τέλος ερωτηθείς για τον Α. Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη είπε πως «μέχρι το ‘12 μας έβριζαν από πάνω μέχρι κάτω αλλά το κόμμα έχει γενναιοψυχία και έτσι πρέπει να είναι», αν και αναγνώρισε πως ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο κ. Βορίδης ήταν πολύ καλός.