Στη σημασία της εξωτερικής πολιτικής για το μέλλον της χώρας τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, στην τελετή της κοπής της βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο.

Απευθυνόμενος στη μεγάλη οικογένεια του υπουργείου, ο κ. Κοτζιάς υπογράμμισε τη σημασία της συλλογικής δουλειάς και κάλεσε όλους να καταθέτουν τις ιδέες και τις πρωτοβουλίες τους.

2440889.jpg
«Να σκέφτεστε ότι εξαρτάται από τη δική σας στάση και πρωτοβουλίες το μέλλον του τόπου και η καθημερινή διαβίωση των πολιτών του» τόνισε.

Όπως επεσήμανε ο υπουργός Εξωτερικών, «στον χρόνο που πέρασε είχαμε μία ενεργητι��ή πολιτική, ξαναβάλαμε τη χώρα στη Μέση Ανατολή και τα Βαλκάνια, αναπτύξαμε συμμαχίες, πήραμε πρωτοβουλίες, από τα ΜΟΕ στα Σκόπια μέχρι το θέμα των εγγυήσεων στην Κύπρο, αναπτύξαμε πολλούς τομείς της διπλωματίας, όπως η θρησκευτική».

2440879.jpg
«Ο χρόνος που έρχεται θα έχει πολλές επιτυχίες για όλους μας. Θα υπερασπιστούμε την πατρίδα μας και τα δικαιώματα και τις δυνατότητες του τόπου» κατέληξε ο κ. Κοτζιάς.

Στην τελετή παρέστησαν ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα ευρωπαϊκών υποθέσεων, Νίκος Ξυδάκης και οι υφυπουργοί Δημήτρης Μάρδας και Γιάννης Αμανατίδης.