​Ρομαντική απόδραση στο Μέτσοβο πραγματοποίησε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης και η Θεσσαλονικιά γιατρός και πολιτικός Π. Καλαϊτζή, επιβεβαιώνοντας έτσι τη σχέση τους, χωρίς να κρύβεται πλέον από το φωτογραφικό φακό.

Το ζευγάρι απόλαυσε το υπέροχο τοπίο, την εξαιρετική κουζίνα και την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Μάλιστα με αναρτήσεις τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media αποκάλυψαν την κοινή τους απόδραση και την διαμονή τους στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο Grand Forest.

Εκεί απόλαυσαν τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου, τη μαγευτική θέα, αλλά και την άμεση επαφή με τη φύση.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κ. Χατζηδάκης και η Π. Καλαϊτζή κάνουν κοινές διακοπές και κοινές εμφανίσεις. Στις αρχές Δεκεμβρίου τίμησαν τον φίλο τους Ν. Καραχάλιο στην ονομαστική του εορτή σε γνωστό καφέ μπαρ του Κολωνακίου.

Το ζευγάρι μπήκε για πρώτη φορά στο στόχαστρο των φωτογράφων το καλοκαίρι του 2014, όταν και πέρασαν μεγάλο μέρος των διακοπών τους στην Πάτμο.

Οι δυο τους γνωρίζονταν από παλιά. Η κοινή τους δράση στο κόμμα της ΝΔ τους έφερε πιο κοντά και στο παρελθόν είχαν συνάψει σχέση, όμως οι συνθήκες δεν ευνόησαν να προχωρήσει το ειδύλλιο. Πριν από δύο χρόνια όμως η προσπάθεια επανένωσης είχε θετικά αποτελέσματα και το ζευγάρι πλέον απολαμβάνει τον έρωτά του, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Μάλιστα η σχέση τους διανύει μια πολύ καλή περίοδο, παρά το γεγονός ότι η Π. Καλαϊτζή εργάζεται στη Γερμανία.