Στον τόπο που αγάπησε όσο κανέναν άλλο και πέρασε τα παιδικά της χρόνια ενταφιάστηκε η Αθηνά Καραμανλή, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών.

Η μικρότερη αδερφή του Εθνάρχη και θεία του Κώστα Καραμανλή κηδεύτηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Πρώτη Σερρών, όπου όλη η οικογένεια μαζεύτηκε για να της πει το τελευταίο αντίο.

Μάλιστα, ο Κώστας Καραμανλής και η σύζυγός του Νατάσα επέστρεψαν εσπευσμένα από τις διακοπές τους στη Σερβία για να αποχαιρετήσουν τη θεία του πρώην πρωθυπουργού.

Όπως μετέδωσε στην εκπομπή Tatiana Live η δημοσιογράφος Βάγια Βαΐδου από το Δίκτυο Τηλεόρασης Σερρών, ήταν επιθυμία της Αθηνάς Καραμανλή να ταφεί στον τόπο της.

Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν το γεγονός ότι ξαναμαζεύτηκε όλη η οικογένεια Καραμανλή (παιδιά, εγγόνια, κλπ.) στο πατρικό της, εκεί που μεγάλωσε ο Εθνάρχης και η οικογένειά του, για να πάνε μαζί στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής όπου τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία.

Η Αθηνά Καραμανλή ήταν σύζυγος του βουλευτή της ΕΡΕ Αργύρη Ψαρρή, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά.

Επίσης, ήταν στενή συνεργάτιδα του Κωνσταντίνου Καραμανλή στο πολιτικό του γραφείο όταν εκείνος ήταν βουλευτής και μετέπειτα πρωθυπουργός.

Πλέον ο μόνος εν ζωή από τα αδέρφια του Εθνάρχη είναι ο Αχιλλέας Καραμανλής.