«Θα κοπούν και οι κύριες συντάξεις, 100%. Λέει ψέματα ο Αλέξης Τσίπρας. Θα κοπούν γιατί απλά δεν βγαίνουν τα νούμερα» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Σκάι.

Ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε «πολύ ωραίες και δεξιές προτάσεις» τα σχέδια του Πάνου Καμμένου για στράτευση των γυναικών, τόνισε πως ο ίδιος συμφωνεί αλλά με εθελοντική και όχι υποχρεωτική στράτευση και αναρωτήθηκε «τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον ΣΥΡΙΖΑ;».

Συνεχίζοντας, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως «ο λαός ήθελε να μας ρίξει εμάς τους κακούς για τις περικοπές 4,5% στις επικουρικές και τώρα φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ περικοπές 26% και έχουμε και συνέχεια».

Ο ίδιος, υπογράμμισε πως «δεν πρέπει και δεν περάσει η αύξηση των εργοδοτικών εισφορών από την τρόικα γιατί θα αυξηθεί και η ανεργία», ενώ αναφορικά με το «φλερτ» της κυβέρνησης με τον Βασίλη Λεβέντη είπε πως υπάρχει «γιατί ο Αλέξης Τσίπρας θέλει μαξιλάρι».

«Η ΝΔ δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσει το ασφαλιστικό» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ αναφερόμενος στα εσωκομματικά είπε πως «θα πρέπει να προσέξουμε αυτήν την προεκλογική περίοδο να μην βγάλουμε τα μάτια μας μεταξύ μας, γιατί θα τα βρούμε όλα μπροστά μας. Όποιος κερδίσει, θα πάμε όλοι μαζί του. Όλοι ΝΔ είμαστε, και θα είμαστε όλοι ΝΔ και μετά τη 10η Ιανουαρίου».