​Με... λίγες λέξεις και μια φωτογραφία ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αποχαιρέτησε την αδερφή του Βάσω, η οποία έχασε το Σάββατο την μάχη με τον καρκίνο.

«Θα είσαι πάντα στη σκέψη μου και στην καρδιά μου», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, ανεβάζοντας και μια φωτογραφία της εκλιπούσης.

meimerakis_adelfi_thanatos.jpg

Αν και ο κ.Μεϊμαράκης έκανε τα πάντα για να την σώσει, στηρίζοντας την κυρίως ψυχολογικά, τελικά η Βάσω Μεϊμαράκη, η οποία ήταν και στενή συνεργάτιδα του,δεν κατάφερε να νικήσει την επάρατη νόσο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το γαλάζιο στέλεχος ήταν πάντα δίπλα της, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Αυτός λένε ήταν και ο λόγος της απουσίας του από την κρίσιμη ψηφοφορία για το "σύμφωνο συμβίωσης" στη Βουλή, γεγονός που σχολίασαν –χωρίς να ξέρουν- πολλοί αρνητικά, προκαλώντας την αντίδραση του κ.Μεϊμαράκη.

Πολλά στελέχη από τη ΝΔ και άλλα κόμματα έστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα στον κ.Μεϊμαράκη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους πρώην πρωθυπουργούς Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά.

Ο χαμός της Βάσως Μεϊμαράκη βύθισε στο πένθος την οικογένεια της και ιδιαίτερα τον αδερφό της, που της είχε μεγάλη αδυναμία. Η κηδεία της θα γίνει στις 11 το πρωί της Δευτέρας, στο νεκροταφείο Ζωγράφου, όπου ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ θα της πει το τελευταίο αντίο.